Beton Ciré vloeren

The gallery was not found!

Beton Ciré is niet alleen toepasbaar op wanden of meubels, maar ook uitstekend geschikt om op een vloer aan te brengen.

Beton Ciré kan op een uitgewerkte vlakke (zand) cement of betonnen vloer (tevens Lewisplaatvloer of Anhydriet) worden aangebracht, eventueel in combinatie met vloerverwarming (op waterbasis). Dit kan tevens in de badkamer/doucheruimte. Beton Ciré kan zowel op wanden als op vloeren worden aangebracht. Door de extreme kleefkracht van de Beton Ciré is deze op op hout, ijzer en zelfs kunststof te plaatsen. De eerste laag geeft straks de structuren. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. Het waterdicht maken van de Beton Ciré kan met twee componenten vernis of met een wax olie uitgevoerd worden.

Omdat Beton Ciré als een dunne laag aangebracht wordt, is het wel van belang dat de ondergrond vlak en geheel uitgewerkt is. Indien noodzakelijk kan er eerst een laag Egaline aangebracht worden, en daarna de Beton Ciré lagen.

Door het  toepassen van Beton Ciré op uw vloer van uw toilet, douche kamer of zelfs winkelvloer creëert u een unieke look van de ruimte. De sierbeton laag op de vloer is slijtvast, krasvast, geluidwerend maar vooral heel MOOI.

Fraaie foto's van Beton Cire kunt u HIER vinden.