Onze diensten

Stukadoren en alles wat hier bij komt kijken lijkt soms net even makkelijker dan het daadwerkelijk is. Gelukkig kunnen de professionele stukadoors van Veltumstuc in Maarssenbroek hier u tot in detail mee helpen. Met jaren ervaring komen we niet alleen de klus klaren, maar kijken wij ook welke technieken het best bij uw woning passen. Hierdoor krijgt u het beste resultaat en vormt het een strak geheel met uw inrichting.

Natuurlijk wilt u geen problemen tijdens en na onze werkzaamheden.

Daarom denken wij vooraf al na, of dat de werkzaamheden glad en vlotjes zullen verlopen. Indien wij tijdens opname van het werk zaken zien waarvan wij verwachten dat deze het werk kan verstoren, zullen wij dit eerlijk en helder met u bespreken. Zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Vaak kunnen we samen overleggen over een oplossing voor die problemen. In overleg komen we er altijd wel uit.

Wij zijn behoorlijk trots op ons werk en daarom delen wij ook graag een aantal beelden van recente opdrachten met u. Bij Veltumstuc weten we goed werk te leveren waar niet alleen onze klanten maar ook wij erg blij mee zijn. Neem gerust een kijkje en laat ons vooral weten wat u er van vindt. In de volgende voorbeelden vindt u:

  • Stucwerk
  • Sierpleister
  • Sauswerk
  • Lijstwerk
  • Restauratiewerkzaamheden
  • Renovatie

 

Naast onze specialiteiten kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor al het reguliere stukadoors werk zoals: spachtelputzen, raapwerk, en pleisterwerk.​ Wij werken hoofdzakelijk in de provincie Utrecht, maar hebben klanten door het hele land.

Kunnen wij u nog ergens mee helpen? Laat het ons gerust weten. Neem direct contact met ons op.

Volg ons op Facebook